درباره نشریه

به موجب قانون مطبوعات، پروانه انتشار فصلنامه اقتصاد، به زبان فارسی و انگلیسی ثبت و صادر شد و سپس بر اساس نامه به شماره 11858/93 مورخ 22/05/1393 از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به فصلنامه اقتصاد و الگوسازی تغییر نام داد. این نشریه براساس تأییدیه شماره 170331/3 مورخ 02/09/1390 کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور حائز شرایط دریافت درجة علمی ـ پژوهشی از شماره اول بهار 1389 شناخته شد. نشریه اقتصاد و الگوسازی، یک نشریه با داوری محرمانه از سوی دانشگاه شهید بهشتی به عنوان یکی از 10 دانشگاه پیشرو و برتر در ایران منتشر می‌شود. این نشریه ضمن فراهم نمودن محیط فکری پویا برای پژوهشگران با تمرکز بر مباحث اقتصاد ایران، هدف آن انتشار مقالات با کیفیت و مرتبط با موضوعات مهم اقتصاد ایران است. این نشریه هزینه‌ای برای بررسی، پردازش و انتشار مقالات علمی از نویسندگان طلب نمی‌کند و تمام مراحل اشاره شده برای چاپ مقاله از سوی انتشارات دانشگاه شهید بهشتی پشتیبانی مالی می‌شود. نشریه اقتصاد و الگوسازی در دو نسخه چاپی و آنلاین منتشر می‌شود.

درباره فصلنامه اقتصاد و الگوسازی

-         کشور محل چاپ: ایران                           - ناشر: انتشارات دانشگاه شهید بهشتی

-         نوع مجله: علمی-پژوهشی                        - حوزه  تخصصی: اقتصاد – اقتصاد ایران

-         زبان مجله: فارسی (چکیده انگلیسی)            - نوبت‌های چاپ: فصلنامه

-         وضعیت چاپ: چاپی و الکترونیکی              - درصد پذیرش مقالات: 12%

-         شاپای چاپی: 5775-2476                      - شاپای الکترونیکی: 7015-2676

-         نوع  داوری: محرمانه  و حداقل 2 داور          - زمان داوری: حداقل 5 هفته

-         نمایه شده: بلی

- هزینه بررسی و چاپ مقالات: به اطلاع می رساند که بر اساس مصوبه هیأت دبیران محترم، از تاریخ 1400/01/01 مبلغ 1,500,000  ریال جهت داوری هر مقاله دریافت می شود و فعلاً جهت مراحل ویراستاری و چاپ مقالات از نویسنده یا نویسندگان وجهی دریافت نخواهد گردید.

-         دسترسی به مقالات:ecomj.sbu.ac.ir، magiran.com, sid.ir, civilica.com

-         ایمیل مجله: ecoj@sbu.ac.ir

این نشریه تحت قانون بین المللی کپی رایت Creative Commons: BY-NC است.